Translate

11 Mayıs 2014 Pazar

MİLFÖYLÜ PİZZALAR


Geçenlerde internette bir kaç kez rastladığım bu tarifi, buzluğumda bekleyen milföylerimi değerlendirmek için denedim. Büyük oğlum yapım aşamasında bana yardım etti. Kendisi pizza türü yiyeceklere bayıldığından çok severek yedi. Bu tarifin katmerle pizza arası bir lezzeti var. Yumuşacık ve farklı bir tat. Denemek isteyenler için işte tarif...

Malzemeler

  • 8 adet milföy hamuru
  • ketçap
  • salam, sucuk, sosis
  • mantar
  • domates
  • zeytin 
  • kaşar rendesi
  • istediğiniz pizza malzemesi

Hazırlanışı
  • Milföyleri çıkarıp çözdürdükten sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin
  • Önce birer çay kaşığı ketçap döküp elinizle yayın.
  • Üzerine doğradığınız malzemeleri dizin ve 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin.
  • Fırından çıkardığınız pizzaların üstüne kaşar rendesi serpin.
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder