Translate

15 Şubat 2016 Pazartesi

ARTAN PİRİNÇ PİLAVINDAN ÇİN PİLAVI


Bu salatayı yapmak için özelikle pirinç pişiriliyor. Ama ben artan pilavımı değerlendirmek için yaptım. Güzel bir salata çıktı ortaya. Pilavım da araya kaynamamış oldu. İsrafa karşıyız değil mi:)

Malzemeler

  • 2 kase pirinç pilavı
  • 1 kase garnitür
  • 5-6 adet kornişon turu
  • 3-4 dal taze soğan
  • zeytinyağı
  • limon suyu
  • maydanoz
  • dereotu (kullanmadım)
  • Dilerseniz mısır ve közbiber de kullanabilirsiniz
Hazırlanışı
  • Bütün malzemeleri karıştırıp yağını ve limonunu damak zevkinize göre ayarladıktan sora salatanız yemeye hazır:) 

Afiyet şifa olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder